tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kaaos toimistolla!!




Kevät on vilahtanut ja Camos yhdessä ainejärjestöjen kanssa järjestää ylihuomenna Ramkin historian ensimmäiset Vappumarkkinat. Kuvassa näkyvä banderolli tullaan toivottavasti ripustamaan aulaan joka vuosi samoihin aikoihin ja toivolle toivotetaan joka iikka tervetulleiksi. Tämä projekti on ollut mahtava toteuttaa ja ylihuomenna nähdään meneekö jättitilaus tuoreita, sokeria tihkuvia munkkeja kaupaksi!

Järjestelyt ovat sujuneet kaaosmaisella tavalla ja toimisto näyttää roskatunkiolta J Kaaos ei kuitenkaan häiritse, päinvastoin- tavarat joka nurkassa suorastaan huokuvat tekemisen meininkiä! Camoksen puolesta Vappumarkkinoilla tarjoillaan viihdykettä; ongintaa, arvontaa, simaa ja herkullisia munkkeja. Myös hienoja turkooseja huppareita ja tippa-logolla varustettuja t-paitoja on myynnissä. Kaikkea saa kunhan raha vaihtaa omistajaa ;) Tosiasiassa tämä tapahtuma on lähestulkoon ilmainen kaikille osaanottajille ja arvonnan palkinnot ovat mahtavia-kiitos siitä Ammattikorkeakoulumme hellämieliselle markkinointiporukalle! Odotamme paikalle opiskelijoiden lisäksi koko koulun arvokkaan henkilökunnan!

Mukana tapahtumassa on esittelyssä myös projekteja; Unelmatehdas, Energiakoulu, Porutaku ja Bioway. Eri ainealojen ainejärjestöt pitävät myös omia ”putiikkejaan” ja luvassa on Retron puolesta Onnenpyörää(ei sitä mitä lapsena saatiin), Rotalta kasvomaalausta, Liikalta pedaloajelua sekä Mettäpojilta mölkkyä. Mukana myös Rovio, kojun sisältö tuleekin sitten yllätyksenä! Ainejärjestöt myyvät myös omia haalarimerkkejään ja mahdollisesti myös muuta krääsää!

Lisää päivitystä luvassa Vappumarkkinoiden jälkeen-jos kone pysyy ilmassa niin bloggailen sitten ansaitusti rannalta käsin… Hasta la proxima ja omasta puolestani toivon näkeväni tutut ja tuntemattomat Vappumarkkinoilla!

Laurita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti