keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Jäsenmaksun verran joulumieltä

Kun meidän suvulla on joulu, on lahjojen avaaminen aina parin tunnin show jonka jälkeen aikuiset istuvat epätoivoisena roskien seassa ja lapset käyvät kierroksilla kun eivät tiedä millä lelulla leikkisi ensin. Viimeistään helmikuussa minä ja sisarukseni saamme rojuhepulin ja väintään puolet joululahjoista lähtevät roskiin tai kierrätykseen.

Siksipä omatunnossa tuntui vihlaisu välittömästi kun luin IBSin sivulta Facebookista Inno Barents Labin kampanjasta jossa kerätään pehmoleluja Murmanskin orpokoteihin. Siellä nimittäin kolmea lasta kohden on pahimmillaan vain yksi lelu.






Harmikseni olin saanut viimeisimmän rojuhepulin marraskuun alussa, jolloin raahasin jätessäkillisen leluja kierrätykseen. Kun ehdotin että osallistuisimme porukalla Camoksen kanssa, olivat kaikki heti mukana. Koska totesimme omat pehmoleluvarastomme hieman niukiksi, päätimme että hankimme lisäksi kirpputorilta leluja opiskelijakunnan vuosimaksua vastaavalla summalla.




Ilahduimme suuresti kun havaitsimme millaisen kasan todella hyväkuntoisia leluja tuolla summalla saikaan!






23 euroa on todella pieni hinta siitä että sillä tehdään kolmisenkymmentä lasta iloiseksi -edes hetkeksi!







Leluja kerätään Rovaniemen Prismassa vielä tämän viikon loppuun asti, joten kaikki nyt tyhjentämään omista, kaverien ja vanhempien kaapeista ylimääräiset pois ja joulumieltä tuottamaan!


Ja ihanaa joulunodotusta kaikille!
Kohta on jo L_O_M_A!
Jee!


1 kommentti:

  1. oli ollu mullaki pehmoleluja.. mut mymmelistä en luovu ikinä :D

    VastaaPoista