perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ready, Set, Tutor!

Tänään starttaa Camoksen kevään kenties suurin ponnistus: uusien tuutorien koulutus! Pääsihteeri sätkii toimistolla lähtökuopissa ja ahdistelee. Onko kaikki nyt varmasti muistettu? Tuleehan bussi varmasti ajoissa viemään meidät leiripaikalle? Entä jos leiripaikan varaus onkin hävinnyt? Entä jos Leiripaikka onkin palanut? Missä on meidän plan B? Osaankohan varmasti ajaa koulun pakettiautolla?

Käytännön asioista stressaaminen kuuluu toki pääsihteerin työnkuvaan. Jossain vaiheessa pitää kuitenkin päästää irti ja antaa mennä. Sillä jos joku on varmaa, niin se että nillittävät änkyrät eivät ainakaan paranna ilmapiiriä. Nyt on turha enää murehtia sitä tänä aamuna havaittua seikkaa että koulutuskutsuhin pääsikin ohjelmasta viimeistellyn version sijasta luonnos (hupsista keikkaa...).

Ja hyvän ilmapiirin ja yhteishengen luominen ovat koulutuksen keskeisiä tavoitteita. Sillä tulevat tuutorit ovat totisesti hienoja ihmisiä. He haluavat uhrata aikaa ja nähdä vaivaa toisten auttamiseksi. On vain ja ainoastaan oikeus ja kohtuus että Camos tekee kaikkensa että he myös viihtyisivät pestissään. Tämän edesauttamiseksi olemme pyrkineet kehittämään muun muassa yhteydenpitojärjestelmää. Tiedonkulun ikuisuusongelma tuskin kertarysäyksellä näin ratkeaa, mutta yrittänyttä ei laiteta!

Tämänkin väylän kautta haluan toivottaa uudet tuutorit erittäin tervetulleeksi koulutukseen! Toivottavasti mieli on avoin ja sydän lempeä! Haluan myös välittää jo näin etukäteen kiitokseni vanhoille tuutoreille, jotka täysin vapaaehtoisesti ja intoa puhkuen osallistuivat ponnistukseemme. Kokemuksenne on korvaamattoman tärkeä informaationlähde ja on ollut ilo työskennellä kanssanne!

Kohta aloitetaan!

Tarkastuslista:

Videotykki: Check.
Kangas: Hae.
Kone: Kai joku hoitaa?
Koulutusmateriaalit: Melekein.
Reipas ja iloinen mieli: No Todellakin!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti